Zoeken naar immo

   
immo
 
CBI IMMO.
Commercieel / Kantoor. Te Huur 70. Garage / Parking. Commercieel / Kantoor. Garage / Parking. Commercieel / Kantoor. Garage / Parking. Commercieel / Kantoor. Ik wil verkopen. Ik wil verhuren. CBI IMMO VIP. Ondernemingsnr: CBI IMMO bvba BE0456.575.733 / CBI IMMO Meise bvba BE0627.971.664 / CBI IMMO Vilvoorde bvba BE0823.664.018.
Uw thuis vinden, dat is onze wereld IMMO Wereld.
Pand in de kijker. Ruime instapklare woning met 3 slaapkamers en ruime tuin. Pand in de kijker. Ruime woning met 3 slaapkamers en extra woongelegenheid. Pand in de kijker. Prachtig gelegen woning in stijlvolle landelijke stijl, gelegen in het groene Alken, enkele minuten verwijderd van centrum Hasselt en centrum Alken. Pand in de kijker. Af te werken woning met veel mogelijkheden. Pand in de kijker. Ruime vrijstaande woning met aanliggende bouwgrond. Ontdek hieronder ons volledige aanbod. Te koop Te huur. Fantastisch gelegen bouwgrond voor open bebouwing op 5a 28ca. 100 000 Prijs. Woning met sporthal en loods op 33a 23ca. 450 000 Prijs. Ruime te renoveren gezinswoning met 4 slaapkamers. 170 000 Prijs. Kerk van Borgloon. 48 000 Prijs. Prachtige woning met 4 slaapkamers en achterliggend bos. 369 000 Prijs. Te renoveren woning. 169 000 Prijs. Mooie bouwgrond op 9 are in Houthalen-Oost. 199 000 Prijs. Zeer ruim handelspand met bovenliggend appartement triplex en tuin.
Immo Moenaert.
Pand in de kijker. Halfopen woning met garage in mooie villawijk in Westende-Dorp gelegen. Laatste nieuwe panden. Koning Ridderdijk 43 8434 Westende-Bad Tel. 059 31 45 31 Fax 059 31 45 32 info@immo-moenaert.be. 2013 Immo Moenaert Disclaimer Powered by Fortissimmo webdesign door apunta.
Te koop Immo Francois. logo-immo-francois. icon-map. icon-grid. icon-no-results. bbg-logo. instagram.
Neem contact op met onze lokale experten en zij helpen jou een pand te zoeken op basis van jouw criteria. help me mijn droompand te vinden. Onze kantoren zijn terug open en we zijn klaar om je te ontvangen. Ontdek hier onze veiligheidsmaatregelen. Bel, bied geniet. Zoek pand Over. Bel me op. Ontvang onze kwartaal nieuwsbrief. Bedankt voor je inschrijving. Wij houden je op de hoogte. Erkend vastgoedmakelaar met BIV-nr. Immo Francois BVBA is onderworpen aan de deontologische code van het BIV, Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars.
Immo-Desk.
Een nieuwe woning koop je vandaag met oog voor de toekomst. Ontdek hier ons aanbod van huizen, appartementen, gronden en commerciƫle panden. toon te koop. In de stad. De stad is helemaal terug. Nu de overheid volop investeert in groen en de auto uit het straatbeeld weert, geniet jij volop van alles wat het stadsleven te bieden heeft. Vergeet die grasmaaier en die eindeloze files. De stad behoort je toe. toon in de stad. In het groen. Snak je naar een eigen tuin en welverdiende rust? Wil je je kinderen de ruimte geven om te ravotten? Bestudeer dan onze selectie van gezinswoningen op het platteland. We selecteren en adviseren met plezier tot je je ideale stek hebt gevonden. toon in het groen. Zoek je een heerlijke plek om te wonen? Wil je huren zonder in te boeten aan comfort en kwaliteit? Bestudeer dan onze selectie van kwalitatieve huurappartementen en huurwoningen. We zorgen voor een degelijk huurcontract en geven je alle info om snel te kunnen genieten van je nieuwe woonst. toon te huur.
HOME.
We heten u terug van harte welkom in ons kantoor te Tielt, de openingsuren vindt u terug op onze website. Voor onze bijkantoren in Aalter en Ardooie werken we graag op afspraak. U kan telefonisch een afspraak maken op het nummer 051/40.52.53 of op info@immocova.be. Met vriendelijke groeten. Immo Cova Team.
Immo Verslegers Immo Verslegers te Rekem/ Lanaken.
Welkom bij IMMO VERSLEGERS., Een persoonlijke aanpak, vlotte en correcte service en het juiste technische en jurdisch advies vormen de kenmerken van ons kantoor. Wij helpen u dan ook graag verder in de aankoop, verkoop of verhuur van uw eigendom.
Recentste aanbod IMMO BEGUIN.
Goedgelegen bouwgrond nabij centrum voor HOB! Zeer mooi gelegen bouwgrond voor gesloten bebouwing op 965m2! UNIEK luxueus duplex-appartement! Immo Beguin BTW 0806.074.255 Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV 504850: Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars: Luxemburgstraat 16 B, 1000 Bruxelles, Belgiƫ BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Immo Jan Stas Woningen villa's.'
Het verkoopproces verloopt vaak via allerlei onvoorziene hindernissen en valkuilen. Met deze tips loodsen we je doorheen het hele verkoopproces! Te koop / Woningen villa's.' Sorteer op: Prijs / Gemeente / Meest recent. Rotselaar, info op kantoor. Wijgmaal, info op kantoor.

Contacteer ons