Meer resultaten voor voip

   
voip
 
Het grote Hosted VoIP-rapport: hosted bellen in België vandaag.
Is dat nog zo? In het Belgium Hosted VoIP Report 2016 van the Cavell Group vinden we toch een aantal markante analyses en cijfers. Het Belgium Hosted VoIP Report 2016 wordt geschreven door The Cavell Group, een onafhankelijk researchbureau dat de VoIP-markt in Europa al 12 jaar volgt.
VOIP Glonet BVBA.
VoIP staat voor Voice-over-Internet-Protocol en betekent in de praktijk zoveel als bellen over een computernetwerk zoals internet. Bij gebruik van VoIP is niet langer een analoge of digitale telefoonlijn nodig en kan naast spraak ook andere digitale informatie worden meegezonden.
Cloud VoIP Maf.
Geen dure hardware en lijnen meer nodig. Bij Maf krijg je functionaliteiten, service en goede prijzen in de plaats. Heb je interesse? Voor meer info over VoIP, cloud en onze technologie kan je steeds terecht op onze FAQ pagina. Functionaliteiten en integraties.
Telefonie VoIP Diensten Trustteam.
Ook op vlak van telefonie heeft de tijd niet stilgestaan. Indien u geen lokale telefooncentrale meer wenst, dan is ons eigen ontwikkelde Voipplay platform dé ideale oplossing voor u. Uw telefooncentrale draait in de cloud en u profiteert van alle mogelijke functionaliteiten!
VOIP SERVER V1 DIVUS videofonie Smart Home Building Producten Stagobel.
VOIP SERVER V1. VOIP SERVER V1. Ga naar het einde van de afbeeldingen-gallerij. Ga naar het begin van de afbeeldingen-gallerij. VoIP Server voor intercom communicatie, extern gebruik op smartphone, communicatie in combinatie met de DIVUS KNX server, DIVUS touch panels en externe producten.
Pre-consultatie PRIO VoIP Interconnection Offer BIPT.
Om zoveel mogelijk profijt te halen uit deze raadpleging, verzoekt het BIPT de operatoren om, bij twijfel over bepaalde aspecten, onmiddellijk contact op te nemen met Proximus teneinde verduidelijking te krijgen. Hierbij verzoeken wij u te reageren op het voorstel van Proximus van 15 maart 2018 betreffende het VoIP Interconnection offer.
VoIP providers Uw Bedrijfstelefonie in de Cloud Smart Connect.
Vanaf dat u de keuze heeft gemaakt om af te stappen van een traditioneel telefoonsysteem moet u op zoek naar een goede VoIP provider. Tijdens de afgelopen jaren is het aantal providers sterk toegenomen, dus hoe kiest u een goede VoIP provider?
SkyHi VoIP voor bedrijven. SkyHi: betrouwbaar, betaalbaar, schaalbaar.
Ik wil reseller worden. VoIP voor bedrijven. Voordelig, modern en op maat. In the cloud. SkyHi werkt volledig in de cloud, u heeft geen fysieke centrale meer nodig. Nieuwe kablering is vaak ook overbodig want de telefoons kunnen doorgelust worden.
VoIP Telefoons Onedirect.
Opus codec support. Black VoIP desktop telefoon met LCD kleurenscherm, 4 SIP lijnen en DSS functionele toetsen. IP telefoon met 4 SIP lijnen. Grandstream GXP1628 VoIP Telefoon. VoIP telefoon met 2 SIP accounts en Power-over-Ethernet. 2 SIP accounts en PoE.

Contacteer ons